Nedjelja, 26.01.2014.

Literarni natječaj

Dragi učenici sedmih i osmih razreda osnovnih škola i dragi srednjoškolci, pozivamo vas povodom Dana života koji se slavi prvu nedjelju u veljači da svojim literarnim radovima pomognete obilježavanje ovoga međunarodnog dana.
Otvaramo literarni natječaj od 13. siječnja do 4. veljače 2014. godine. Tema natječaja je:
„Zemniče, zaprznio te mrak… a tebe zemlja rodi da budeš čil i jak, da nosiš u njedrima radosti zlatni ključ!“ (Vladimir Nazor, Cvrčak).

Svoje radove možete ostaviti na porti Samostana Čudotvorne Gospe Sinjske ili ih poslati na e-mail naše Udruge: cjelovit.zivot@gmail.com. Uz obvezno naznačeno ime i prezime, naziv škole i razred koji pohađate, napišite nam i kontakt telefon i e-mail na koji vam se možemo javiti.

Nagrade će se dodijeliti u dvije kategorije (1. kategorija – sedmaši i osmaši; 2. kategorija – srednjoškolci) i iznosit će:
1. nagrada: 500,00 kn
2. nagrada: 300,00 kn
3. nagrada: 200,00 kn.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na službenoj stranici Udruge (www.ucz.hr), a sudionici će o njima biti obaviješteni i telefonom. Svečana dodjela nagrada bit će upriličena po dogovoru sa sudionicima u prostorijama Svetišta.

Radujemo se vašim radovima i iščekujemo ih s nestrpljenjem!

Predsjednica Udruge Cjelovit život
dr. stom. Tanja Kodžoman-Križanac

IZVOR: Udruga „Cjelovit život“

Poraz “dizel” Alkara na Gripama

Sasvim zasluženo Split je na Gripama u okviru 12. kola svladao Alkar, čime je prekinuo svoj niz od pet poraza, ali i onaj gostiju od četiri pobjede. Sinjanima je presudio katastrofalan ulazak u utakmicu, što je unatoč nekim prilikama do kraja bilo nemoguće nadoknaditi…
Split – Alkar (22:10, 21:18, 18:26, 18:14) 79:68
Opširnije...

IZVOR: WWW.FERATA.HR