U Sinju prvenstvo Hrvatske u obaranju ruke

 

Sinjsko gradsko kino, u subotu 28. lipnja ove godine godine, bit će poprište nesvakidašnjeg sportskog događaja. Naime, treću godinu zaredom u Sinju održava se 11. prvenstvo Hrvatske u obaranju ruke za osobe s i bez invaliditeta.

Ovo natjecanje najviše razine puno obaračkih sportskih zvijezda komentirao je organizator Aleksandar Jakovac, potpredsjednik Europskog i predsjednik Hrvatskog saveza za obaranje ruke:

‘Prvenstvo Hrvatske 2020’ organizirano je po najvišim svjetskim standardima. Ove godine u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo testirat će se rekordan broj sportašica i sportaša na korištenje nedopuštenih sredstava u sportu te tako nastavljamo smjerom gdje pobjeđuju najbolji i isključivo ‘čisti’ sportaši. Gostoprimstvo Sinjana proteklih godina nadmašilo je sva očekivanja pa smo i ove godine zajedno na najvažnijem domaćem natjecanju, ističe Jakovac te dodaje kako je, što se tiče najboljih hrvatskih obarača, odaziv iznimno velik te su svi težinski prvaci i prvakinje tog vikenda u Sinju, gdje se očekuje i tradicionalno velika posjeta gledatelja’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

24.06.20