Čestitka gradonačelnice Sinja Kristine Križanac



Poštovane sugrađanke i sugrađani, građani Republike Hrvatske,
na Dan državnosti obilježavamo spomen na konstituiranje prvog demokratskog izabranog višestranačkog Sabora RH. Prigoda je to za iskazivanje zahvalnosti i odavanje počasti svima onima koji su sudjelovali u obnovi samostalne hrvatske države, u njezinoj obrani i oslobađanju, a naročito onima koji su svoje živote ugradili u stvaranje slobodne i neovisne Hrvatske. Datum koji slavimo simbol je uspostave hrvatske države, slobode i demokracije.
Uz Dan državnosti danas slavimo i Dan branitelja Sinja i Cetinske krajine, s namjerom da odamo trajno priznanje svim braniteljima s područja Sinja i Cetinske krajine kao i svim hrvatskim braniteljima koji su svojom hrabrošću i nepokolebljivošću ostvarili višestoljetni san hrvatskog naroda o slobodnoj i neovisnoj Republici Hrvatskoj.
Tim povodom, u ime Grada Sinja, Gradskog vijeća i zaposlenika Gradske uprave, svim sugrađankama i sugrađanima, svim građanima Republike Hrvatske, kao i svim hrvatskim braniteljicama i braniteljima upućujemo iskrene čestitke i želimo sretan Dan državnosti i Dan branitelja Sinja i Cetinske krajine.

Gradonačelnica Grada Sinja
Kristina Križanac

Potpredsjednik Gradskog vijeća
Anđelko Bilandžić
IZVOR: WWW.FERATA.HR

30.05.20