Nova Odluka ‘Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine’

Nakon izdane obavijesti od 19.ožujka da uslijed novonastale situacije u poduzimanju mjera u borbi protiv širenja korona virusa da Vodovod i odvodnja cetinske krajine d.o.o. (VIOCK) do daljnjega reducira svoje redovite aktivnosti, došlo je do većeg broja vaših poziva te u cilju boljeg informiranja naših korisnika usluga obavještavamo vas da i prema našem reduciranom obimu aktivnosti i dalje vršimo usluge crpljenja septičkih jama i sve ostale nužne intervencije po pitanju vodoopskrbe stanovništva osim izvođenja novih priključaka.
Posebno i ponovno napominjemo da su sve ove mjere donesene u skladu s preporukama sektora kako bi se zaštitili zaposlenici koji moraju kontinuirano 24 sata dnevno pratiti vodoopskrbu i odvodnju stanovništva te biti podijeljeni u razdvojene timove.
Također i dalje je na snazi mjera da u krugu poduzeća ne radi blagajna, molimo naše potrošače da do daljnjega ne dolaze u krug poduzeća te da za sve upite mogu kontaktirati VIOCK putem emaila tajnica@viovk.hr; ili tel. 021/668 154;021/668 150
IZVOR: WWW.FERATA.HR

23.03.20