David Skoko i osobe s invaliditetom kuhaju zajedno

David Skoko, jedan od najcjenjenijih hrvatskih kuhara, svoje će znanje i iskustvo podijeliti s korisnicima ugostiteljsko-edukativnog centra inkluzije The CookBook.
U tom centru na zagrebačkom Jarunu Skoko će zajedno s osobama s invaliditetom i intelektualnim teškoćama te njihovim stalnim mentorima pripremiti gala večeru. Goste The CookBooka žele zadiviti večerom u tri slijeda.
Svečana večera čiji jelovnik osmišljava prvi hrvatski kuhar s emisijom na televizijskom kanalu 24Kitchen, počinje u četvrtak 27. veljače u 19 sati.
Sredstvima prikupljenima na večeri financirat će se edukacije na koje će u centar The CookBook doći djeca i mladi iz ranjivih skupina društva iz drugih dijelova zemlje.
Ugostiteljsko-edukativni centar inkluzije The CookBook otvorila je Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO). Tamo osobe s invaliditetom i intelektualnim teškoćama te djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi stječu razne vještine koje će im olakšati zapošljavanje u ugostiteljstvu te aktivno uključivanje u život zajednice.
Predbilježbe za dolazak na večeru primaju se putem e-adrese:  udrugaunuo@gmail.com.

25.02.20