Alkar gostuje kod Cibone, treća utakmica u sedam dana


Alkara u subotu čeka treća utakmica u svega tjedan dana, a nakon prvenstvene pobjede protiv Škrljeva, poraza od Zadra u Kupu, sada slijedi gostovanje kod Cibone u Zagrebu…
Suvišno je previše naglašavati kako je Cibona veliki favorit u ovom dvoboju, to je jasno kao dan, međutim, sinjski igrači su u dobroj formi i mogu odigrati bez ikakvog imperativa, za gušt.
U najavi ovog susreta za medije je govorio Gabrijel Marić:
“Mi smo u dobrom ritmu i zato idemo opušteno u Zagreb. Motivirani smo da nametnemo svoj stil igre. Protiv jačih imamo naglašenu želju da se nadmećemo. U prvom dijelu u našoj dvorani igrali smo jako dobro protiv Cibone i veći dio utakmice bili smo u egalu, ali nas na kraju ipak dobila. Za razliku od tadašnjeg susreta danas smo uigraniji. Vidjet ćemo što možemo učiniti. Sigurno je da ćemo se boriti do posljednjeg. Dakako uz podršku naših Maligana.”
Gust raspored nakon ove utakmice već u srijedu nosi domaćinstvo i to opet Zadru, ovog puta u okviru HT Premijer lige, što je nova usluga gostima koji su još nezgodnijoj situaciji od Alkara koji je ovaj susret trebao igrati tek u narednu subotu.
Utakmica u Domu Dražena Petrovića utakmica se igra s početkom u 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

18.01.20