Najava sportskog vikenda

Pred nama je zanimljiv sportski vikend u kojem izdvajamo gostovanje Alkara u Osijeku, ali i veliki rukometni derbi Sinja i Petason Vranjica…
Alkar svoj susret 21. kola igra u nedjelju u Osijeku, momčad na put kreće već u subotu, a sve to moći će se pratiti i u izravnom prijenosu na Arena sport televiziji.
Junak će nakon poraza od Primorca ove subote gostovati u Opuzenu kod Neretvanca, a želi li i nakon ovog kola držati čelo poretka, nužno će doći do novih bodova. Hrvace, pak, na svom terenu dočekuju Primorac iz Biograda, što je također jedna od utakmica koju vrijedi pogledati.
U nedjelju ljubitelje malog nogometa očekuju prva prava ovogodišnja uzbuđenja, jer kreće doigravanje, ali prvo ono za ostanak u ligi. Također, posljednji termin rezerviran je finale Kupa Ivan Akrap u kojem se sastaju Torcida Kavana Otok i Hrvace Kompass group.
Vrijedi također istaknuti i kako će tri igrača Ragbi kluba Sinj – Marko Grčić, Dražen Budimir i Stipe Brčić, u subotu od 14 sati u sastavu reprezentacije Hrvatske igrati u gostima protiv Malte, što je utakmica koja će odlučiti i pobjednika skupine.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

13.04.19