Ragbijaši uručili donaciju Ivanu Omrčenu

 
Iz Ragbi kluba Sinj izvijestili su kako ih je jučer, 8. travnja, nakon dolaska s liječenja iz Zagreba, posjetio Ivan Omrčen, bivši košarkaš KK Cetina i KK Alkar.

Tom prilikom vodstvo i igrači RK Sinj uručili su mu donaciju u iznosu od 14 tisuća kuna, koja je prikupljena za potrebe njegovog liječenja za vrijeme finala Kupa Hrvatske. Osim novčanog iznosa, uručeni su mu i prigodni darovi.

‘Ivan se zahvalio našim igračima i čestitao na osvojenom Kupu, te zahvalio svim sudionicima i Ragbi klubu Sinj. Naglasio je kako je bodrio naše momke u finalu preko live stream-a. Igrači i predsjednik Ivica Vučemilo su naglasili kako im je čast da su mi imali prilike bar malo olakšati ove teške trenutke kroz koje prolazi i da je ovo samo kap u moru, ali su izrazili i nadu da su svojim činom Ivanu pružili moralnu i ljudsku potporu te mu dali snage da se nastavi boriti. Sigurni smo kako će Ivan uskoro zdraviji i pun snage, imati prilike s naših tribina bodriti momke u novim pohodima na titule. Sretno ti Ivane’, poručili su iz Ragbi kluba Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

09.04.19