U Gradskom kinu US i Korgi

 
Do ponedjeljka 25. ožujka u Gradskom kinu Sinj igra film MI čija se radnja odvija se u sadašnjosti, na obalama Sjeverene Karoline, glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Nyong’o kao Adelaide Wilson. Adelaide i njezina obitelj odlučili su ljetne praznike provesti u idiličnoj vikendici u kojoj je ona provodila svoje ljetne praznike kao dijete.
Progonjena neobjašnjivom i nerazriješenom traumom iz svoje prošlosti i složenom nizom jezovitih slučajnosti, Adelaide osjeća kako je njezina paranoja sve veća dok postaje sve sigurnija da će nešto loše zadesiti njezinu obitelj. Početak prikazivanja je u 20 sati.
Ovaj vikend nastavlja se i prikazivanje filma Korgi – kraljevski pas. Riječ je o psu Rexu malom nevaljalacu, ali ipak najomiljenijim psu britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tijekom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet.
Film će igrati u subotu i nedjelju u terminu od 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

22.03.19