Četvrtak, 25.11.2004.

ZAVRšENO SNIMANJE EMISIJE DOMOVNICA U SINJU

Sinoć je u prepunoj športskoj dvorani u Sinju održano javno snimanje glazbeno -scenskog spektakla Domovnica..
...

POčELA SVINJOKOLJA U CETINSKOJ KRAJINI

Na području Cetinskog kraja tijekom ovoga tjedna intezivno je počela svinjokolja...
...

ZAVRšENA KONTROLA KRVI KOZA I OVACA

Na području Cetinskog kraja završena je kontrola krvi svih 21.800 ovaca i koza nakon pojave bruceloze, 3.kolovoza otkrivene u dva stada, u Krušvaru i Obrovcu...
...

DARIVANJE KRVI U SINJU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj sutra će u prostorijama društva održati posljednju ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Pozivaju se svi članovi, kao i ostali građani da se odazovu akciji od 9 do 14 sati. Tijekom prosinca najavljene su dobrovoljne kacije u Hrvacama i Tijarici.

BOJNO GAđANJE POSTROJBI HV U VRLICI

Sutra će na području vježbališta "Veliko suho polje" u selu Ježević kod Vrlike postrojba Hrvatske vojske provoditi bojna gađanja ciljeva na zemlji iz Lako topničkog oružja. Vježba će trajati od 9,30 do 14 sati. Umoljavaju se građani da u tom vremenu ne zalaze na spomenuto područje.

KINO DANAS

Gradsko kino večeras nudi najnoviju svjetsku komediju Bridget Jones 2. Film igra od danas do nedjelje u 18 te u 20 sati, a glavne uloge tumače Renee Zelweger i Hugh Grant.

OBAVIJEST IZ HAK-a

Iz Hrvatskog autokluba obavještavaju vozače da je promet na većini cestovnih pravaca srednjeg inteziteta. Na autocesti A6 Rijeka- Zagreb, puše jak vjetar od Kikovice do tunela Tuhobić isto kao i na A1, Zagreb- Split, od otvora Sv. Rok preko Masleničkog mosta do Posedarja. Trajekti plove redovito, a na graničnim prijelazima pojačan je promet teretnih vozila.

VRIJEME

Prevladava pretežno sunčano i hladno.Umjerena do jaka bura tijekom dana će oslabjeti. Najviša dnevna temperatura zraka kreta će se od 5 do 10 Celzijevih stupnjeva.