Četvrtak, 25.10.2012.

Humanitarno-edukacijska izložba

Braniteljska zajednica 'Patriot' organizira humanitarno-edukacijsku izložbu 'Oružja i oznake korištene u Domovinskom ratu'. Izložba će se održavati u galeriji Galiotović od sutra do srijede, 31. listopada.
Građani će izložbu moći pogledati svakodnevno u vremenu od 9 do 13 te od 17 do 20 sati. Cijena ulaznice za odrasle je 20, a za djecu 5 kuna. Sav prikupljeni prihod namijenit će se za stambeno zbrinjavanje hrvatskog branitelja, samohranog oca Marka Jukića.
Suorganizatori ove izložbe su MUP Splitsko-dalmatiske županije, UHVDR Sinj, Veterani 126. brigade, UHDDR Sinj, O.I. 'Vitezovi' Sinj te UTIS Sinj. Pokrovitelj je Grad Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Sinju

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj organiziraju još jednu akciju dragovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati sutra od 9 do 13 sati u prostorijama Crvenog križa. Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu akciji kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
Uključujući ovu akciju, sinjski Crveni križ do kraja godine održat će još sedam akcija – tri u Sinju te po jednu u Grabu, Tijarici, Hrvacama i Dicmu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR