Utorak, 25.09.2007.

"DAN POLICIJE"



Predstavnici policijske uprave splitsko-dalmatinske u okviru obilježavanja Dana policije, u 10 sati i 30 minuta položili su vijence na grobove poginulih i umrlih djelatnika, na spomen obilježje u Hrvacama. Danas će se u crkvi Gospe od žalosti služiti sveta misa zadušnica.
Obilježavanje Dana policije nastavit će se u srijedu u Splitu.

OBAVIJEST

Danas je posljednji dan isplate subvencija za kupnju udžbenika roditeljima učenika 2., 3. i 4. razreda srednjih škola, čija primanja po članu domaćinstva ne prelaze 700,00 kn. Isplata se vrši u prostorijama Gradske uprave, u sobi br.37, od 12 do 15 sati. Subvenciju od 660,00 kn dobit će 152 srednjoškolaca.

OBAVIJEST

Forum žena SDP-a obavijestio je sve žene koje su u okviru akcije «moja prva mamografija» obavile mamografsko snimanje dojki da svoje nalaze mogu predignuti u prostorijama SDP-a u Sinju u ulici Put Petrovca 1 svakim radnim danom od 10 do 12 sati.

BLAGDAN SV. MIHOVILA


Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi trilj, povodom blagdana Svetoga Mihovila danas u Trilju organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija se održava do 13 sati u restoranu Dalmacija.

U triljskoj Gradskoj knjižnici danas u 19,30 sati, u organizaciji Kulturnog društva Trilj, upriličit će se predstavljanje knjiga prof. don Tonča Matulića.

U Muzeju triljskoj kraja, u 20,30 sati otvorit će se izložba slika «Cetinska krajina» sinjanke Nine Lovrić.

U crkvi svetog Mihovila svakodnevno do petka održava se devetnica uoči blagdana zaštitnika župe i Grada Svetoga Mihovila. Anđeodska molitva i misa počinju u 18 sati, a kroz devetnicu propovijedaju dr. don Mladen Parlov i fra Mario Jurišić.

OBAVIJEST

Udruga Srma do 5. listopada prikuplja odjeću i obuću za potrebe štićenika zavoda fra Ante Sekelez iz Vrlike. Prikupljanje se vrši u ulici Put kina na broju 5. ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 10 do 12, te utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati.

KINO DANAS

U gradskom kinu večeras u 18,00 sati igra animirana obiteljska komedija «Juhuhu». Priča je to o pustolovini štakora Remyja koji sanja da postaje slavni francuski kuhar. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.
U 20,00 sati na repertoaru je američki akcijski triler «Bournov ultimatum» u kojem glavnu ulogu igra Matt Damon.