Ponedjeljak, 25.07.2016.

Prva adulticidna dezinsekcija komaraca

Likomed veterina obavještava stanovnike šireg područja grada Sinja da će se dana 27. srpnja u ranim jutarnjim satima, između 0 i 5 sati, izvoditi I. adulticidna dezinsekcija komaraca, ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale.
Dezinsekcija će se izvoditi ULV metodom s vozila, preparatom iz skupine piretroida.
Mole se stanovnici, a posebno oni koji boluju od plućnih i alergijskih bolesti, da u to vrijeme zatvore svoje prozore. Mole se i pčelari na tom području da uklone pojilice s košnica i spriječe izlazak pčela iz košnica dok se insekticidni dim u potpunosti ne raziđe. Za dodatne informacije građani se mogu obratiti na broj telefona 701- 400.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održana 7. memorijalna regata Cetina 2016.


U organizaciji Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije održan je spust Cetinom u čamcima.
Pedesetak plovila s braniteljima i članovima njihovih obitelji spustili su se od Panja do Hana. Cetina je bila niskog vodostaja što nije umanjilo draži zaveslaja i užitaka na hladnoj vodi. Veslalo se i hodalo kada je zatrebalo prijeći brzace i plićake, vodene kaskade i oštro granje koje je prijetilo uz obalu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odgođeno finale malonogometnog turnira Sinjskih maligana

Zbog kiše koja je jučer oko 18 sati padala na području Sinja i mogućnosti jačeg nevremena, odgođeno je finale malonogometnog turnira Sinjskih maligana.
Program na košarkaškom igralištu kod kina trebao je početi u 20,30 sati i trajati sve do iza ponoći.
Kompletan raspored finala odgođen je za neki od sljedećih dana, o čemu će organizatori na vrijeme obavijestiti javnost.
IZVOR: WWW.FERATA.HR