Četvrtak, 25.07.2013.

Tulum pod krinkama u palači Tripalo

Povodom ovogodišnjih svečanosti, tri mlada Sinjana – Tonći Bandalo, Ante Svalina i Stipe Matić, po uzoru na ‘Project x’, odlučili su organizirati veličanstveni tulum pod krinkama, koji će se održati sutra od 22 sata u palači Tripalo, ispod crkve. Okupljene će zabavljati Sinj House Mafia.
Ulaznice, u čiju cijenu je uključeno piće za cijelu večer i krinka, mogu se kupiti pozivom na broj organizatora 091/336-0669.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra počinje Otočko kulturno ljeto

Davnog 27. srpnja 1715. godine 140 branitelja Otoka, zajedno sa svojim župnikom fra Stjepanom Vučemilovićem, izginuli su na otočiću Dugiš (danas Otok), braneći se od osmanlijskih osvajača. U susret 298. obljetnici Općina Otok organizirala je Otočko kulturno ljeto, čiji će se program održati ovog vikenda.  Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkarski dvori: Predstavljanje knjige Ivana Ugrina

Večeras s početkom u 20 sati u Alkarskim dvorima bit će predstavljena knjiga Još Hrvatska nij’ propala autora Ivana Ugrina.
U knjizi Još Hrvatska nij’ propala, sabrani su komentari koje je Ivan Ugrin pisao pod egidom Desno krilo, u Spektru - subotnjem prilogu Slobodne Dalmacije. Riječ je o tekstovima u kojima je Ugrin kroz dvije godine 2011. i 2012., suprostavljao svoje mišljenje kolegi Danku Plevniku, koji je istu tematiku obrađivao s lijeve pozicije. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR