Srijeda, 25.06.2014.

Tang Soo Do Sinj na prvenstvu Njemačke

Ovog vikenda članovi Tang Soo Do kluba Sinj će sudjelovati na otvorenom međunarodnom prvenstvu Njemačke u Tang Soo Do-u/Korejski karate, koje će se održati u blizini Münchena.
Sinjski klub bit će jedini predstavnik iz Hrvatske, a pod patronatom trenera Ljube Kneza na prvenstvu će nastupiti Josip Knez, Mislav Mastelić, Mario Mastelić, Marko Milošević, Marin Cvrlje i Petra Jelinčić.
Prije samog natjecanja, koje je na rasporedu u subotu, u četvrtak će se održati i polaganje za pojaseve pa će tako Josip loviti crni pojas drugi dan, Mario, Mislav i Marko crni pojas prvi dan, dok će Petra tražiti plavi pojas, a Marin smeđi.
Dodajmo kako će se natjecanje odvijati u formama, oružju i borbama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Položeno cvijeće pred bistom dr. Franje Tuđmana

Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske pred bistom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, na istoimenom sinjskom trgu, upriličeno je polaganje cvijeća.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Sinju obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježje poginulim braniteljima u Domovinskom ratu u Sinju je danas obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert triljske Limene glazbeU oviru ‘Dana Košuta 2014.’ Limena glazba ‘Sv. Mihovil’ Trilj priređuje cjelovečernji koncert.
Koncet s djelima filmske glazbe održat će se na igralištu kod osnovne škole ‘Košute’, s početkom u 21 sat. Gosti večeri su Dječja muška klapa ‘Drinići’ iz Trilja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR