Ponedjeljak, 25.06.2012.

U Sinju obilježen Dan državnosti RH



Polaganjem vijenaca na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima i misom za Domovinu, u Sinju je danas obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske.Dan državnosti Republike Hrvatske obilježava se u spomen na 25. lipnja 1991. godine kada je Hrvatski sabor donio ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske. Povijesnoj odluci Hrvatskog sabora o pokretanju postupka razduživanja od ostalih jugoslavenskih republika predhodila je ista takva odluka građana Republike Hrvatske, iskazana na referendumu održanom 19. lipnja. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERARA.HR

Počinje obuka neplivača na bazenu

Na Gradskom bazenu Sinj sutra počinje dvomjesečna obuka neplivača koju vodi Boško Vladović.Obuka neplivača na bazenu će se odvijati radnim danima u dvije grupe od 9 do 10,30 i od 10,30 do 12 sati. Grupe će imati po 15-tak djece.
U obuku neplivača mogu biti upisana djeca od 5 godina i starija, a zainteresirani se trebaju javiti na Bazen od 9 do 21 sat ili na broj mobitela 095 868 13 96
IZVOR: WWW.FERARA.HR

Motocross (PH): Jelena Kundid 3.

Motocross klub Cetina iz Graba ovog je vikenda imao nastup na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Osijeku na kojem je odlično treće mjesto osvojila Jelena Kundid, dok je Petar Kundid bio sedmi.
Nove sjajne vijesti stigle su iz Motocross kluba Cetina iz Graba čija je članica Jelena Kundid na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Osijeku zauzela treće mjesto.
U ukupnom poretku za prvenstvo Hrvatske Jelena je na trećem mjestu, 13 bodova ispred četvrtoplasiranog. Do kraja prvenstva preostala je još samo jedna utrka, a da bi ostala na kraju treća, Jelena treba odvoziti i tu posljednju.
Član istog kluba, Petar Kundid, svoj je nastup okončao na sedmom mjestu, dok je Ivan Kundid zbog fakultetskih obveza preskočio ovo natjecanje.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Žetva medalja TSD Sinj u Njemačkoj

U proteklu subotu, 23.lipnja, u Echingu (München) održano je tradicionalno Tang Soo Do međunarodno karate prvenstvo Njemačke na kojem su nastupili te usto i ostvarili sjajne rezultate borci Tang Soo Do kluba Sinj. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR