Četvrtak, 25.04.2019.

Počele radionice keramike

 
U organizaciji Udruge Sinjski ferali jučer, 25. travnja počele su radionice iz keramike na kojima sudjeluje 13 polaznika. Suorganizator je sinjska ispostava Centra Juraj Bonaći, u čijem se prostoru radionice održavaju.

Voditelj je Davor Perišić, dugogodišnji voditelj radionica keramike u Splitu, koji će polaznike u Sinju podučiti osnovama izrade predmeta od gline. Radionice se održavaju srijedom od 17 do 19,00 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ragbi klub Sinj vrši upis djece u školu ragbija

 
Ragbi klub ‘Sinj’ vrši upis u školu ragbija za djecu uzrasta od 6 do 14 godina, pod stručnim vodstvom trenera mag.cin. Stipe Tomića i mag.cin. Nikole Efendića.

Pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže svakog ponedjeljka, srijede i petka u 19 sati na SC ‘Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić’, te se upišu u ovaj egzotični sport u kojem djeca razvijaju svoje motoričke sposobnosti, socijaliziraju se kroz igru te sport u kojem za svakoga postoji pozicija (visok, nizak, jači, brži…).

Škola ragbija će prolaziti kroz faze upoznavanja s pravilima ragbija i vrijednostima u sportu koji se temelji na poštovanju, prijateljstvu, disciplini i razvijanju identiteta svakog igrača, a ponajviše druženju s drugim školama na turnirima i putovanjima. Za više informacija zainteresirani se mogu javiti na broj mobitela 095/583-8149.
IZVOR: WWW.FERATA.HR