Ponedjeljak, 25.04.2016.

Najam poslovnih prostora

U poslovnom objektu u Brnazama iznajmljuje se 6 uredskih prostora. Prostori su od 12 do 17 m2 s tim  da se 3 veća prostora od cca. 17 m2 mogu spojiti u jedan. Cijena za manje prostore (cca. 13 m2) je 750 kuna + struja, dok je za veće (cca. 17 m2) 1000 kuna + struja.
mob: 091 736 5902

Tanja Samardžić pobijedila na 19. Sinjskom polumaratonuU organizaciji Atletskog kluba Sinj, jučer je održan tradicionalni 19. Sinjski polumaraton i 5. kolo Hrvatske cestovne lige – Hrvatski junior cestovni kup na 5 km.

U kategoriji atletičara pobijedio je Splićanin Josip Barić s vremenom 1:15:19. Drugo mjesto pripalo je Daliboru Vujeviću iz AK Swibir s rezultatom 1:16:54, a treće mjesto osvojio je Janez Maroević iz AK Sinj s vremenom 1:17:24.

Kod atletičarki najbolja je bila članica AK Sinj Tanja Samardžić s vremenom 1:25:41. Druga u cilju bila je Radmila Maksimović iz AK Šibenik s vremenom 1:32:55, a treće mjesto pripalo je Katarini Kokan iz AK Marjan s vremenom 1:33:00.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest za poljoprivrednike

Zabilježene su štete od mraza na povrtlarskim kulturama (rani krumpir, voće) na području Dalmatinske Zagore, a posebno na vinovoj lozi (sorta Kujunđuša) na području Imotskog.
Prognostičari najavljuju niske temperature tijekom narednih dana, pa se stoga preporučuje uporaba biostimulatora-pripravaka na osnovi aminokiselina (Megafol, Myrzinco, Trainer, Drin, Polyamin), koji imaju pozitivan učinak na biljke uslijed posljedica stresa i oštećenja izazvanog niskim temperaturama. Pripravke treba primijeniti sukladno uputama proizvođača.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Snijeg u Cetinskoj krajini!


Tijekom noći na području Cetinske krajine pao je snijeg.
Najviše snijega palo je na području Tijarice i Kamenskog, gdje je počeo padati oko ponoći. Na državnoj cesti D 220, Trilj – Kamensko, dionica 2, od Donje Tijarice do Graničnog prijelaza Kamensko, ima 5 do 6 cm snijega. Djelatnici zimske službe Nadcestarije Sinj na terenu su s jednom ralicom i kamionom, čiste i posipaju cestu. Vozači se upozoravaju na maksimalan oprez zbog poledice.
Oko 3 centimetra snijega palo je u sinjskom naselju Zalovo, a oko 1 centimetar u vrličkim Maovicama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR