Srijeda, 25.04.2012.

Edukativna akcija TZ Grada SinjaTuristička zajednica Grada Sinja provodi edukativnu akciju 'Turist u svom gradu'. U okviru akcije, građanima Sinja će u petak omogućiti besplatno razgledavanje grada uz pratnju turističkih vodiča. Prva grupa kreće u 11, a druga u 13 sati. Okupljanje je na dnu Pijace, odakle se kreće u klasičnu gradsku turu, a razgledavanje će trajati 1 sat i 30 minuta.
Cilj ove akcije je probuditi svijest lokalnog stanovništva o bogatstvu kulturne baštine našega grada. Pozivaju se svi građani da se pridruže ovoj edukativnoj akciji kako bi na taj način postali dio promocije Sinja kao turističke destinacije
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Centru 'Fra A. Sekelez' 20.000,00 knU Centru za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelez' u Vrlici jučer su posjetili predstavnici Sportske sekcije-liječnici tenisači, splitske podružnice Hrvatskog liječničkog zbora. Tom prilikom liječnici tenisači, koje je predvodio dr. Ante Punda, štićenicima Centra uručili su ček u vrijednosti 20 tisuća kuna. Donirani novac prikupljen je na brojnim turnirima humanitarnog karaktera, a namijenit će se za kupnju specijalnog vozila prilagođenog invalidima korisnicima Centra.
Ravnateljica Centra za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelz' Ivana Klarić Kukuz kazala je kako je cijeli događaj protekao u ugodnom druženju liječnika i štićenika Centra.
U Centru za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelez' u Vrlici jučer su posjetili predstavnici Sportske sekcije-liječnici tenisači, splitske podružnice Hrvatskog liječničkog zbora. Tom prilikom liječnici tenisači, koje je predvodio dr. Ante Punda, štićenicima Centra uručili su ček u vrijednosti 20 tisuća kuna. Donirani novac prikupljen je na brojnim turnirima humanitarnog karaktera, a namijenit će se za kupnju specijalnog vozila prilagođenog invalidima korisnicima Centra.
Ravnateljica Centra za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelz' Ivana Klarić Kukuz kazala je kako je cijeli događaj protekao u ugodnom druženju liječnika i štićenika Centra.
IZVOR: WWW.FERATA.HR