Utorak, 25.04.2006.

IZBORI ZA MJESNE ODBORE U TRILJU

Izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Trilja održati će se 14. svibnja i to za mjesne odbore: Bisko, Budimiri, čačvina, čaporice, Gardun, Grab, Jabukaa, Kamensko, Košute, Nova Sela, Rože , Strizirep, Strmendolac, Tijarica, Trilj, Ugljane, Vedrine, Velić, Vojnić, Voštane i Vrpolje.

Prijedlozi lista kandidata za izbore članova vijeća mjesnih odbora moraju stići Gradskom izbornom povjerenstvu do sutra 26. travnja. Ostale informacije u svezi provođenja izbora za članove vijeća mjesnih odbora mogu se dobiti kod gradskog izbornog povjerenstva svakim danom od 9 do 14 sati u Gradskoj upravi.

SVEčANOST U GRADSKOJ VIJEćNICI


U Gradskoj vijećnici odluke o kreditima sedmorici poduzetnika uručio je gradonačelnik Nikola Tomašević koji je istaknuo kako mu je drago što su se mladi ljudi odlučili na ovakve oblike samozapošljavanja. Ovo su prvi krediti u tekućoj 2006. godini, dok gradonačelnik najavljuje u drugoj polovici godine raspisivanje još jednog natječaja za kreditiranje poduzetnika početnika. U gradskom proračunu ima još oko 600.000 kuna za razvoj malog i srednjeg poduzetništva.


UčENICI IZ O.š. IVANA LOVRIćA IZ GLAVICA DO SANACIJE ZGRADE U SINJU

Sanacije školske zgrade Ivana Lovrića u Glavicama je u tijeku i zbog spomenutih radova do daljnjega nastava se održava u Sinju i to u poslijepodnevnom terminu. Prijevoz učenika organiziran je autobusima u pratnji učitelja s tim da je polazak u Sinj od škole u Glavicama od 13,45 , a povratak odnosno dolazak u Glavice oko 18, 40 minuta kod škole.

IZLET NA VRDOVO


Novoosnovano planinarstvo društvo Vrdovo iz Sinja za predstojeći blagdana rada međunarodni praznik rada 1. svibnja želi biti domaćin dobrim ljudima. Stoga poziva planinare i ljubitelje prirode na izlet i besplatan grah uz logorsku vatru u planinarski dom na Vrdovu. Iz društva napominju kako je Vrdovo pravo mjesto i dobra prilika na čistom zraku provesti praznik rada i družiti se u ljepoti prirode.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Djelatnici HEP-a pogon Sinj do petka će raditi na elektropostrojenjima na području Dicma do petka 28. travnja tako da su do 14 sati bez struje potrošači na području naselja Kraj, ćatipovići, Mršići i Serdarevići.

VRIJEME

Jutro u Sinju je sunčano i ugodno toplo. Temperatura zraka u 8 sati iznosila je 11 stupnjeva Celzijevih. Dnevna temperatura zraka kretati će se između 22 i 25 stupnjeva Celzijevih.