Četvrtak, 25.03.2010.

Predstavljanje Gospodarske Zone KukuzovacGospodarska zona Kukuzovac predstavit će se danas gospodarstvenicima iz Bosne i Hercegovine. Direktor GZK-a Damir Čarić kazao je kako je nekoliko poduzetnika iz BiH zainteresirano za kupnju zemljišta na Kukuzovcu.

Izvanredna sjednica Gradskog vijeća

Izvanredna sjednica Gradskoga vijeća Sinja na kojoj će se razgovarati o Autoprijevozu, održat će se sutra , u 16,00 sati, Sjednica je zatražena kako bi vijećnici, prije sastanka predstavnika Sinja i Autoprijevoza u Vladi zauzeli stav te kako bi se vijećnike upoznalo s gradonačelnikovim odgovorom potpredsjedniku Vlade i ministru financija Ivanu Šukeru.

Ublažavanje štete od elementarne nepogod

Isplata novčanih sredstava za ublažavanje štete od elementarne nepogode uzrokovane tučom  biti će u gradskoj upravi do kraja mjeseca.

Akcija u sklopu Dana narcisa

Članice kluba  žena liječenih na dojci Sinj u petak 26. ožujka od 15 do 19 sati na sinjskoj pijaci prikupljati će cvijeće  koje će se prodavati u subotu u sklopu akcije Dan narcisa. Cilj akcije je podizanje svijesti žena o važnosti pravovremenih  pregleda za izliječenje karcinom dojke.

Izložba radova Centra Juraj Bonacci

Do kraja tjedna otvorena je  prodajna izložba radova korisnika Centra Juraj Bonacci. Radovi na temu Uskrsa izloženi su u Glavičkoj ulici na vrhu pijace  u prostoru bivše trgovine Crtić.

Vrijeme

Danas će biti djelomice sunčano većinom s umjerenom naoblaku. Temperatura zraka u Sinju je 13 Celzijevih stupnjeva.