Subota, 25.02.2017.

Stipislav Jadrijević dao neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Junaka


Predsjednik NK Junak prof. dr. sc. Stipislav Jadrijević danas je, na redovnoj godišnjoj Skupštini Kluba, dao neopozivu ostavku na mjesto predsjednika.
U svom obraćanju članovima i gostima Skupštine, Jadrijević je istaknuo kako ostavku daje iz razloga što Nezavisna lista na čijem je čelu nije više vladajuća struktura u gradu, a uskoro kreću predizborne aktivnosti za lokalne izbore u kojima će on politički ponovno biti aktivan, te ne želi da u takvim okolnostima Junak preko njega bude napadan od onih koji su bili protiv predloženih rebalansa i proračuna.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar prekid crnog niza traži u Velikoj Gorici

Nakon dvotjedne pauze, pred košarkašima Alkara nova je prvenstvena obveza. Naime, sinjska momčad ove subote gostuje u Velikoj Gorici gdje je čeka jedan od izravnih konkurenata za opstanak…
Alkar se nalazi u seriji od pet poraza, zbog čega je svaka utakmica izuzetno važna, jer svaka pobjeda gotovo da se može računati kao dvostruka. No, ako do nje i ne dođe, drugi cilj bit će obraniti plus 17 s koliko je Alkar slavio u prvoj utakmici koja se igrala u Sinju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR