Četvrtak, 25.02.2016.

Obilježen dan ružičastih majica u OtokuGotovo svi učenici i djelatnici OŠ Kamešnica u Otoku jučer su (24. veljače) obojili dan tonovima ružičaste boje i time poslali poruku – stop nasilju.
Za vrijeme velikog odmora svi su se zajedno fotografirali na Trgu Franje Tuđmana. Ostatak tjedna nastavit će se u istom ritmu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Bogovi Egipta stigli u Gradsko kino Sinj


Danas (25. veljače) u gradsko kino Sinj stižu Bogovi Egipta, epska akcijska avantura. Prikazivat će se od četvrtka do ponedjeljka u terminu od 20 sati. Za vikend (subota i nedjelja) će se također prikazivati i crtani film Robinson Crusoe: Otkrijte pravu priču iza legende u terminu od 18 sati.
Opstanak čovječanstva je u rukama običnog smrtnika, heroja Beka, kojeg glumi Brenton Thwaites. Bek se udružio sa egipatskim bogom Horusom (Nikolaj Coster-Waldau) kako bi spasio svijet koji je u rukama Seta (Gerard Butler), nemilosrdnog boga tame. Otkako je Set preuzeo vlast, nekada mirno i prosperitetno egipatsko carstvo postalo je poprište kaosa i sukoba. Bek i Horus kreću u konačan obračun sa Setom i njegovim pristalicama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR