Srijeda, 25.02.2015.

Dobar nastup za KBK Kula u Splitu

Ove subote u Splitu je, u dvorani Akademije borilačkih sportova Bushido u organizaciji JJK Uragan iz Splita, održan veliki međunarodni turnir u grapplingu u ringu.
U Splitu su nastupila ukupno 102 natjecatelja iz čak 24 kluba, među kojima i dva člana iz KBK Kula Sinj, po prvi puta u ovakvoj organizaciji i pritom odradili vrlo dobre borbe.
Naime, na turniru je nastupio Luka Ćurković koji je u prvoj borbi izgubio iako je dominirao cijelo vrijeme protiv borca iz Cromma Zagreb, ali na kraju je ipak više spretnosti pokazao njegov protivnik koji je pobijedio na bodove.
Veliko iznenađenje je priredio Branimir Gašpar koji je doslovce izdominirao protivnike u tehnici i snazi, ali u borbi za treće mjesto ipak mu je falilo malo snage za finale. Na kraju je Gašpar osvojio treće mjesto u najtežoj skupini i pokazao da Kula iz Sinja u njemu ima veliku budućnost.
Ovo je ujedno i uvertira za veliki borilački spektakl koji će se održati u Sinju krajem ožujka ove godine, a o tome će više biti poznato kroz nekoliko dana.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Siniša Jalić novi trener JunakaTrenersko pitanje je nakon dva dana vijećanja riješila i Uprava sinjskog Junaka koja se odlučila da momčad u nastavak sezone povede Siniša Jalić…

49-godišnji Jalić je već bio u istoj ulozi, u sezoni 2007/08 kada je s momčadi izborio prolazak u Drugu ligu, doduše s treće pozicije iza Hrvaca i Zagore iz Unešića koji nisu ispunjavali uvjete za prolazak u viši rang natjecanja.

U međuvremenu je novi trener Plavih odradio i četiri godine u ulozi sportskog direktora Dugopolja, a zadnju aktivnost bilježimo na mjestu savjetnika u mravinačkoj Slogi.

Vremena za bitne promjene baš i nema, jer već u subotu Junak će na svom stadionu u okviru 18. kola trećeligaškog prvenstva ugostiti momčad Hajduka B kojeg je u prvom kolu pomalo iznenađujuće svladao na Poljudu rezultatom 1:0.

Kako nam je potvrdio predsjednik kluba Ante Gulić, suradnja Jalića i Junaka dogovorena je do kraja tekuće sezone.
IZVOR: WWW.FERATA.HR