Četvrtak, 25.02.2010.

Priopćenje za javnost HNS Dicma i Hrvaca

HNS Dicma i Hrvaca uputile su priopćenje za javnost u kojem ističu kako su s iznenađenjem i zadovoljstvom primili vijest o pokretanju istražnog postupka pred Županijskim sudom u Splitu protiv odgovornih osoba vezanih za privatizaciju Autoprijevoza Sinj

Obavijest

Nova ribolovna sezona započinje u ponedjeljak 01.ožujka odlučilo je predsjedništvo Športsko ribolovnog društva Sinj. Za njen tijek važe pravila za ribolovnu sezonu 2010. g. koja su usvojena na Skupštini Društva krajem prošle godine.

Zbog izgradnje kanalizacijskog kolektora za promet je zatvorena cesta od ulice Put Pazara prema Župićima i Kokotima

Zbog izgradnje kanalizacijskog kolektora za promet je zatvorena cesta od ulice Put Pazara prema Župićima i Kokotima, u dužini od 200 metara. Promet se odvija obilaznim pravcima.
Nakon postavljanja kanalizacijskog kolektora doći će i do djelomične sanacije ulice koja vodi prema Župićima, koju očekuje proširenje. Presvlačenje novim asfaltnim slojem uskoro očekuje i Ulicu 126. brigade, koja vodi prema Domu zdravlja.

Obavijest

Sutra, 26. veljače, u Gradskom kinu gradonačelnik Ivica Glavan i njegovi zamjenici Elena Perković Paloš i Zoran Vujanović održat će javnu tribinu. Početak tribine je u 18 sati.

"Hotel Babilon“ u Dugopolju

KUD “Pleter“ iz Dugopolja  organizator je predstave Mira Gavrana „Hotel Babilon“. Predstava će se izvesti u dugopoljskom domu kulture s početkom  u 19 sati.

Obavijest

Svečanost proglašenja najboljih sportaša i sportskih klubova u 2009.  održati će se  danas, 25. veljače, u dvorani Franjevačkog samostana. Na svečanosti pored najboljih sportaša Zajednica športskih udruga  koja je organizator manifestacije dodjelit će priznanja i plakete zaslužnim dugogodišnjim športskim djelatnicima te persperktivnim športašima. Program počinje u 18 sati.

Stanje na cestama

Opreznije treba voziti zbog mogućih odrona duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju.
 

Zbog zimskih uvjeta, zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu:
u Lici:
D 42 Josipdol-Poljanak
u Gorskom kotaru:
na lokalnim cestama na području Vrbovskog, Delnica i Čabra, u zaleđu Novog Vinodolskog te u podnožju Učke....