Srijeda, 25.01.2017.

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća. Peterosoban stan se nalazi na 2. katu kuće i površine je 136 m2, potkrovlje je renovirano i površine je cca. 80 m2 i ima izlaz na terasu površine 50 m2.
Opširnije...

Održana radionica ‘Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja’


U organizaciji JU Rera SD i Lokalne akcijske grupe Cetinska krajina jučer je pred 50-ak zainteresiranih održana radionica na temu ‘Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Aeroklub Sinj organizira padobransku obuku

Aeroklub Sinj i ove godine vrši upis kandidata za padobransku obuku.
Inicijalni sastanak s kandidatima, održat će se 18. veljače u prostorijama kluba. Na sastanku će biti prezentirane sve bitne stvari koje polaznici trebaju znati.
Obuka se sastoji od tri dijela. Teoretska nastava održat će se u učionici kluba, dok će se zemaljska obuka i praktični skokovi provoditi na aerodromu Sinj.
Mjesto i vrijeme inicijalnog sastanka:
– 18. veljače 2017. u 18 sati,
– Tripalov voćnjak 5A, Sinj (uredske prostorije AK Sinj – iza autobusnog kolodvora)
Sve dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook stranicama kluba.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Obilježavanje 25. obljetnice pogibije zrakoplovaca


Svečano obilježavanje 25. obljetnice pogibije hrvatskih branitelja Branka Fridela, Borisa Kekeza, Davora Šabića, Mladena Škalica i Bojana Vojvode, pripadnika Samostalnog zrakoplovnog voda Split, koji su tragično poginuli u padu zrakoplova AN 2 u naselju Šimci u Sinju, održat će se u četvrtak, 26. siječnja, u Sinju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR