Ponedjeljak, 25.01.2016.

Završna konferencija projekta i otvaranje Centra agropoduzetnjištva 3LJ



U utorak, 26. siječnja 2016. godine, s početkom u 11 sati u Kino dvorani Trilj održat će se Završna konferencija projekta ‘Proizvodna zona Čaporice – centar agropoduzetništva 3LJ’ nakon koje slijedi svečano otvorenje zone Čaporice – zapad u 13 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odlične sinjske mažoretkinje osvojile sedam medalja u Zagrebu


Veliki uspjeh na 16. Državnom prvenstvu u Twirlingu ostvarile su članice Twirling kluba Sinj. U sedam nastupa osvojeno je sedam medalja, tri zlatne, tri srebrene i jedna brončana.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

DVD Sinj: Pune ruke posla

Buran i sadržajan vikend imali su vatrogasci DVD-a Sinj. Od petka do nedjelje imali su ukupno 36 intervencija na području cetinskog kraja, od čega 33 intervencije na otvorenom.
Ukupno 16 intervencija na otvorenom odrađeno je na području Sinja, dok su tri intervencije bile u Vrlici, te po sedam u Dicmu i Trilju. Opožareno je ukupno 67 Ha trave i niskog raslinja, a svi požari u kratkom vremenu su stavljeni pod nadzor. Odrađena je i jedna tehnička intervencija, jedna intervencija na građevinskom objektu te intervencija pomoći staroj gospođi koja se zaključala u kuću.
Iz DVD-a Sinj upozoravaju kako je potrebno pripaziti i držati se pravila prilikom paljenja vatre na otvorenom (ne paliti za vjetrovitog vremena, kod sebe uvijek imati sredstva za gašenje, ne ostavljati mjesto paljenja bez nadzora, uvijek potpuno ugasiti vatru, ne raditi velike hrpe koje će se paliti nego više manjih itd.)
IZVOR: WWW.FERATA.HR