Nastavlja se program ‘Adventa u Sinju’

 
Posljednji je dan humanitarnog sajma Zbora ‘Sveti Ivan Krstitelj’ iz Krušvara koji se odvija na Šetalištu Alojzija Stepinca, u okviru manifestacije ‘Advent u Sinju’. Članovi zbora prodaju svoje rukotvorine, a sav prikupljeni prihod namijenit će se građanima u potrebi.

U sinjskom Svetištu nastavlja se duhovna obnova ‘Oprostom do ozdravljenja’. Pjevana večernja misa počinje u 18 sati, a nakon toga je klanjanje. Od 15 sati vjernici imaju priliku za osobni razgovori i svetu ispovijed.

Sutra, 20. prosinca ‘Advent u Sinju’ nudi niz zanimljivih događanja. U organizaciji Torcide Sinj i Društva prijatelja Hajduka Sinj na Šetalištu Alojzija Stepinca od 19 sati održat će se humanitarna akcija za pomoć potrebitima. Od 21 sat sve okupljene će zabavljati popularni sinjski band M. O. R. T. Prikupljat će se sredstva za Socijalnu samoposlugu grada Sinja, kao i novčane donacije za teško bolesnu djevojčicu iz Hrvaca.

Od 18 sati u Muzeju Sinjske alke održati će prezentacija Dalmatinska zagora – najuspješnija destinacija ruralnog turizma.

U 20 sati u Galeriji Sikirica upriličit će se Večer uspješnih učenika Grada Sinja. U isto vrijeme u Caffe baru ‘Lover’ održat će se Večer poezije i proze uz božićne kolače, koje organizira Udruga Sinjski ferali.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

19.12.18