Petak, 24.12.2004.

čESTITKA

čestit Božić i Sretna Nova 2005. godina!
Povodom blagdana Božića koji je pred nama, MLADAR Vam želi svako dobro, puno zdravlja i sreće, te sretnu i veselu novu 2005. godinu!

DAROVI ZA UMIROVLJENIKE

Prigodom božićno novogodišnjih blagdana sinjski gradonačelnik Mate Jukić i pročelnik društvenih djelatnosti grada Stipe župić posjetili su dom umirovljenika koji djeluje pri samostanu časnih sestara Vinka Paulinskog u Sinju , tom prigodom umirovljenicima doma darovali su prigodne Božićne poklone.

DAROVI ZA DONATORICU IVU GALIOTOVIć

U prigodi nadolazećeg blagdana Božića gradonačelnik Mate Jukić i pročelnik Stipe župić u hotelu "Alkar" posjetili su i prigodno darovali donatoricu kulturnog središta "Galerije Galiotović" gospođu Ivu Galiotović.

BADNJI DAN

Danas na Badnji dan ispovjed u crkvi čudotvorne Gospe Sinjske vršit će se do 19 sati. Svete ispovijedi neće biti za vrijeme i poslije polnoćke.
Polnoćka u svim crkvama naše župe je u 24 sata. Crkva će biti otvorena od 23 i 30.

SVEčANA SVETA MISA

Sutra na Božić slavi se svetkovina rođenja Gospodinova. Svete mise u crkvi čudotvorne Gospe sinjske služit će se kao i nedjeljom , a svečanu svetu misu od 10 sati prenosit će i Radio Sinj.

POčINJE BLAGOSLOV KUćA

Od nedjelje 26, prosinca započinje blagoslov obitelji, kuća i stanova. Svećenike treba spremno dočekati , na stolu treba biti križ, sveta voda, upaljena svijeća .

BOžIćNA čESTITKA FRA NEVENA PAVLINUšIćA

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana župnik svetišta čudotvorne Gospe Sinjske fra Neven Pavlinušić svim župljanima i mještanima Sinja i Cetinskog kraja uputio je i prigodnu čestitku.

KAZNENA PRIJAVA PROTIV DJELATNIKA ZEMLJIšNO-KNJIžNOG ODJELA U SINJU

Općinsko državno odvjetništvo u Sinju županijskom državnom odvjetništvu u Splitu poslalo je izvješće u vezi postupka kaznene prijave koju je početkom studenog protiv trojice djelatnika zemljišno knjižnog odjela općinskog suda u Sinju podnio Miro Barhanović , koji je policiji prijavio djelatnike suda jer su njegovu nekretninu uknjižili na drugu osobu...
...

PRVI SLUčAJ TRIHINELE U HRVACAMA

U veterinarskoj stanici u Hrvacama otkrivena je trihinela u mesu svinje koju je vlasnik kupio na stočnom sajmu u Zadvarju......

PRAVOBRANITELJICA ZA DJECU I POLICIJA DJEčJOJ UPORABI PIROTEHNIKE

Pravobraniteljica za djecu Ljubica Matijević- Vrslaljko i policija upozorili su na opasnost dječje uporabe pirotehnike što, kako je istaknuto, može završiti tjelesnim ozljedama.
...

BOžIćNA čESTITKA PREDSJEDNIKA RH STIPE MESIćA

Predsjednik Republike Stjepan Mesić uputio je božićnu čestitku svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru......

BOžIćNA čESTITKA PREMIJERA IVE SANADERA

Premijer Ivo Sanader uputio je u svoje i u ime Vlade RH čestitku u povodu Božića i Nove Godine svim građankama......

SPORT

Tjedni pregled sportskih događanja u Sinju i Cetinskoj krajini pogledajte u opširnom pregledu...
...

VRIJEME

Prevladava sunčano i prohladno vrijeme . Prema najavama meteorologa poposlijepodne će se naoblačiti. Temperatura zraka do 9 stupnjeva Celzijevih.