Ponedjeljak, 24.11.2014.

Obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

U subotu, 22.11. na glavnom trgu u Sinju obilježen je 25.11. – Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i 19.11. – Svjetski dan borbe protiv zlostavljanja djece.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija ultrazvučnog pregleda dojki u Sinju

Gradska organizacija Socijaldemokratskog foruma žena Sinj i Klub žena liječenih na dojci Split nastavlja organiziranje akcija ultrazvučnog pregleda dojki.
Akcija će se održati u srijedu, 26. studenog u prostorijama sinjskog SDP-a od 16 sati.
Žene zainteresirane za pregled mogu se upisati pozivom na broj mobitela 098 807 064.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Hrvatski ratni film ‘Broj 55′ u sinjskom kinuHrvatski ratni film ‘Broj 55′ na repartoaru je sinjskog kina danas i sutra, s početkom u 20 sati.
Film redatelj Kristijana Milića snimljen je 2014. godine, prema istinitom događaju iz Domovinskog rata. U glavnim ulogama igraju Goran Bogdan, Marko Cindrić i Slaven Knezović.
Film je tragična priča o dvadesetorici hrvatskih vojnika koji u jesen 1991. godine odlaze u patrolu improviziranim oklopnim vozilom vlastite izrade. U obližnjem selu upadaju u zasjedu, vozilo biva onesposobljeno, a oni su prisiljeni sakriti se u obližnju kuću. Njihov otpor udruženim snagama pobunjenih Srba, JNA i srpskih specijalaca traje gotovo 24 sata, a paralelno pratimo napore njihovih suboraca da ih izvuku iz okruženja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR