Četvrtak, 24.11.2011.

Sutra u Vip centru ostvarite do 500 kuna popusta za najnoviji iPhone

Korisnici iz Splita i okolice koji željno iščekuju najnoviji iPhone 4S moći će sutra u Vip centru ostvariti do 500 kuna popusta za taj najnoviji iPhone. Splitski Vip centar pridružio se tako promotivnoj prodaji iPhone 4S uređaja u Vip centrima u osam hrvatskih gradova.
Popust je moguće ostvariti sutra tijekom dana (25. studenog) u splitskom Vip dućanu na adresi Zadarska 13. Krajnja cijena uređaja ovisit će naravno o tarifnom modelu kojeg korisnik odabere uz potpisivanje pretplatničkog ugovora.
Popust na cijenu uređaja odnosi se samo na iPhone 4S, a na Vipnetovoj web stranici (link http://www.vipnet.hr/smartphone-uredaji/iphone4s ) nalaze se i sve cijene iPhone 4S uređaja. Svi koji već sutra žele kupiti ovaj najnoviji iPhone ne smiju zaboraviti da od tih cijena trebaju oduzeti do 500 kuna popusta.
IZVOR: vipnet.hr

Sastanak Cetina adventure team

Sutra će se u 20 sati u prostorijama autoškole 'Škojo' u Sinju održati sastanak novoosnovanog kluba avanturističkih sportova 'Cetina Adventure'. Na sastanku će biti prezentiran rad kluba, te plan i program za iduću godinu, u kojem će biti zastupljeni planinarenje, speologija, penjanje, pustolovne utrke, biciklizam, paragliding itd.
Sastanak je otvoren za javnost, a posebno za one koji žele postati novi članovi kluba. Upis u članstvo 'Cetina Adventure' obavljat će se na samom sastanku.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest o raspisivanju natječaja za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Kukuzovac-Sinj


Grad Sinj raspisuje natječaj za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Kukuzovac-Sinj, na području cijele I.- faze izgradnj. Početna kupoprodajna cijena zemljišta za sve djelatnosti utvrđuje se u visini od 35 kn/m2, a početna cijena prava građenja za sve djelatnosti utvrđuje se u visini od 100 kn/m2. Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Kreće legalizacija objekata u Otoku

OTOK – U Otoku je prije par dana  održana  20. sjednica Općinskog vijeća Općine Otok.
Na sjednici je usvojena Odluka o broju etaža koje se mogu ozakoniti na nezakonito izgrađenoj zgradi. Donošenjem ove i drugih odluka Općina Otok je sukladno odredbama Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama stvorila okvir za legalizaciju nezakonito izgrađenih zgrada kojih na području općine ima popriličan broj, te se pozivaju zainteresirani vlasnici istih da podnošenjem zahtjeva nadležnoj ispostavi Ureda za prostorno uređenje u Sinju započnu s postupkom legalizacije.
Vijeće je donijelo i nekoliko odluka iz područja komunalnog gospodarstva koje su usklađene s pozitivnim zakonskim propisima.
Vijećnici su raspravljali i o mogućnosti nabave specijalnog radnog multifunkcionalnog vozila uz financijsku pomoć Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Studeni (ni)je studeni

Zimi se ove godine jednostavno ne da. Studeni je već na izmaku, a dnevne temperature zraka su još uvijek već na izmaku, a dnevne temperature zraka su još uvijek dvoznamenkastog broja. To, naravno, ne ide u prilog mjesecu koji nosi naziv Studeni. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

3.HNL-jug: Ante Perić u Hrvace donio preporodHRVACE – U 13.kolu, 3. HNL-jug Hrvace su upisale važne bodove pred odlazak na zimski odmor. Trener Davor Čop sada može mirnije slagati križaljku za drugi dio.Veliki teret u rezultatskom oporavku Hrvaca su iznijeli  Perić, Jadrijević, Zolota, Bazina i Ramljak. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM