Petak, 24.11.2006.

"NOć SINJANA" U ZAGREBU

U kristalnoj dvorani hotela VESTIN u Zagrebu, sutra s početkom u 19,00 sati, održat će se tradicionalna "Noć Sinjana". U bogatom kulturno - zabavnom programu nastupit će Klapa Sinj, Vinko Coce, Josip Matanović - Mata koji će pjevati pjesme sa svog novog CD-a, grupa Old timer, Zlatko Jelinčić koji će izvesti nekoliko opernih arija i drugi. Na Noći Sinjana bit će izaslanik premijera Sanadera Ministar policije Ivica Kirin, Zoran Milanović - glasnogovornik SDP-a, Milan Bandić - gradonačelnik Zagreba, Sinja Nikola Tomašević, iz uprave VAD-a Stipe Jukić, načelnici općina Hrvace i Otok, saborski zastupnik Jure Bitunjac, Ivica Račan.

"ZVUčNE TRAKE" U NASELJU žUPIćI

Na zahtjev mještana sinjskog naselja župići, a u svrhu smirivanja prometa motornim vozilima, djelatnici sinjske Nadcestarije na cestu kroz naselje postavljaju "zvučne trake". Zbog radova će za promet do 15,00 sati biti zatvorena dionica ceste kroz spomenuto naselje od raskrižja kod južnog ulaza u vojarnu te odvojka za župića dragu i vodospremu. Vozači se mogu voziti zaobilazno, preko naselja Pavići i Klanca.

SPORT

Jučer su članovi športsko - ribolovnog društva Cetina iz Sinja nastavili akciju poribljavanja rijeka Cetine i Rude i njihovih pritoka u koje su ubacili pet tisuća komada potočne pastrve duljine od 10 do 12 cm.

Večeras u 20,00 sati u natjecanju B1 košarkaške lige Alkar 2 gostuje u Drnišu, gdje igra protiv DOšK-a.

U 18,00 sati u triljskoj dvorani igra se kuglački susret 2. hrvatske lige između Sinja i Hrvatskih vitezova. U istoj ligi, sutra triljski Vrni igra u Zadru.


U 7 kolu A1 košarkaške lige sinjski Alkar gostuje u Zagrebu gdje igra protiv Dubrave. Triljski A2 ligaš Cetina domaćin je ekipi KING TRADE iz Makarske.

Sutra je na rasporedu posljednje kolo 3. HNL - jug u kojem Junak gostuje u Benkovcu gdje mu je domaćin Velebit.

U utakmici 2. rukometne lige Kamičak dočekuje Zadar, triljska Cetinka šibenik. Rukometašice Cetine gostuju u Zadru, a žRK Sinj u Pločama.

Sutra u dvorani Oš Marka Marulića s početkom u 17,00 sati igra se derbi 2. odbojkaške lige između Sinja i šibenika.

SJEDNICA GRADSKOG VIJEćA GRADA SINJA



Nakon gotovo 5 sati rasprave završena je 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja. Sjednica je počela u 11,00 sati u prostorima Gradske vijećnice Grada Sinja sa sljedećim dnevnim redom:
...