Srijeda, 24.10.2018.

Dr. sc. Luka Vučemilo održao predavanje u sklopu ciklusa ‘Medicina u Klubu Sinjana’

 
U sklopu ciklusa ‘Medicina u Klubu Sinjana’, kojeg organiziraju dr. Inga Mandac Rogulj i Klub Sinjana Zagreb, sinoć, 23. listopada u prostorijama Kluba u Zagrebu predavanje je održao dr. sc. Luka Vučemilo.

Tema predavanja bila je ‘Karcinomi usne šupline i orofarinksa’, a nakon predavanja dr. sc. Luka Vučemilo odgovarao je na pitanja posjetitelja te je odgovorima dao preciznu i plastičnu sliku uzroka i posljedica nastajanja te načina ranog prepoznavanja problema.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U prodaji ulaznice za utakmice kvalifikacija Hrvatske U-17 reprezentacije

 
Od danas, 23. listopada u prodaji su ulaznice za utakmice kvalifikacija Hrvatske U-17 reprezentacije koje će se igrati u Sinju.

Hrvatska U-17 reprezentacija će dvije od svoje tri utakmice kvalifikacija za EP 2019. odigrati u Sinju. U prvoj utakmici protivnik joj je reprezentacija Armenije. Susret s Armenijom na rasporedu je u subotu, 27. listopada u 15 sati na sinjskom Gradskom stadionu.

Drugu utakmicu Hrvatska U-17 reprezentacija igrat će s Andorom 30. listopada u 14 sati u Dugopolju.  Istoga dana u 11 sati u Sinju će se igrati susret reprezentacija Italije i Armenije.

Treću utakmicu Hrvatska U-17 reprezentacija igrat će s Italijom 2. studenoga u 14 sati, također u Sinju.

Ulaznice po cijeni od 10 kuna za obje utakmice koje će se igrati u Sinju u prodaji su u papirnici i knjižari Papirko. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za pomoć Josipu Santu, sinjskom vatrogascu ozlijeđenom na požarištu na Braču.
IZVOR: WWW.FERATA.HR