Četvrtak, 24.10.2013.

Istočna obilaznica Sinja izbačena iz Prostornog plana

Građanski bunt protiv izgradnje istočne obilaznice Grada Sinja urodio je plodom. Istočna obilaznica Sinja definitivno je izbačena iz Prostornog plana Splitsko-dalmatinske županije i neće se graditi! Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Sinju prikupljeno 56 doza krvi

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Sinj danas je održana akcija dragovoljnog darivanja krvi na kojoj je prikupljeno 56 novih doza.
Prema riječima voditelja sinjskog Crvenog križa Ante Omrčena, akciji se odazvalo ukupno 66 dragovoljnih davatelja, no zbog zdravstvenih razloga njih 10 nije moglo dati krv.
Podsjećamo kako će se sutra u 14 sati i 30 minuta održati svečana sjednica Gradskog društva Crvenog križa Sinj, na kojoj će biti dodjeljenja priznanja višestrukim davateljima krvi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Pavić: Nastaviti dobar niz

Nakon dva domaća i jedina poraza u sezoni, nogometaši OSK-a su u subotu na svom terenu svladali Uraniju sa 3:0. Bila je to prava čestitka mještanima Općine Otok od strane igrača povodom dana Općine i blagdana sv. Luke, zaštitnika župe.
U sljedećem kolu raspored Otočane vodi na Brač, kod ekipe Postira Sardi. Da se ne radi o lakom gostovanju potvrdio je i trener Otočana, Boris Pavić: - Idemo u goste svojim sportskim prijateljima, dobroj ekipi sa nekolicinom kvalitetnih igrača poput Božinović-Mađora i izrazito opasnog Mićanovića koji je često prevaga. Svakako da imamo respekt prema njima, no idemo po nastavak dobrog gostujućeg niza. Među nama vlada radna atmosfera, kompletni smo i dati ćemo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat.
Petar Norac-Kevo
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

U kino stigla ‘Obrana i zaštita’

Na repertoaru sinjskog kina i danas su dva filma. U 18,30 sati prikazuje se ‘Zločesti djedica’, a u 20,15 hrvatsko-bosanskohercegovački film ‘Obrana i zaštita’, koji je osvojio 12 filmskih nagrada. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Deratizacija na području Otoka

Likomed veterina obaviještava stanovnike općine Otok da će danas započeti s izvođenjem jesenske deratizacije.
Za dodatne informacije građani se mogu javiti na broj telefona 701 400.
IZVOR: WWW.FERATA.HR