Subota, 24.09.2011.

Kino danas

Na repertoaru sinjskog kina večeras su dva filma. U 18 sati prikazuju se Štrumpfovi, animirani film koji je sinkroniziran na hrvatski jezik, a u 19,45 Zločesta učiteljica.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

'Pravda je izgubila ravnotežu'U Den Haagu na trgu Plain danas u 14 sati, počet će mirni i dostojanstveni prosvjed protiv prvostupanjske presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču i kao znak potpore zatočenim Hrvatima iz Bosne i Hercegovine. Prosvjedom se želi ukazati na nepravednu kvalifikaciju akcije Oluja koja je proglašena združenim zločinačkim pothvatom. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Mladi nogometaši Čaporica, rođeni 2000. i mlađi, s trenerom Antoniom Živaljićem sudjelovat će na međunarodnom nogometnom turniru u Trebinju u BiH koji se održava od 23. do 26. rujna ove godine. Na turniru, kojeg organizira FK Leotar, nastupit će dvadesetak ekipa iz nekoliko zemalja. Iz Hrvatske, uz mlade igrače Čaporica, sudjelovat će i splitski Adriatic. Zanimljivo je kako će na turniru nastupiti i ekipe Zrinjskog, Veleža, Želježničara, Zvezde, Vojvodine, Širokog Brijega i druge.


Pred nama je bogat i sadržajan športski vikend.

Subota 24. 09. 2011.
Nogomet
2. HNL, 6. kolo 16,30 h Junak-Gorica
1. ŽNL 4. kolo 16 h Tekstilac - Trogir

Rukomet
1. HRL za rukometašice, 3. kolo 20 h Zelina-ŽRK Sinj
2. HRL jug 1. kolo 14 h Krilnik-Kamičak
18 h Trilj Pršut Voštane - Dubrovnik

Ragbi:
1. HRL 3. kolo 17 h RK Sinj - RK Zadar
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...