Srijeda, 24.07.2019.

Romana Bulj se vratila s EP u Budimpešti

 
Članica Udruge tjelesnih invalida Sinj Romana Bulj vratila se iz Budimpešte gdje je sudjelovala na Europskom prvenstvu u sjedećoj odbojci sreprezentacijom Hrvatske.

U razigravanju za plasman od 5. mjesta Romana i ostale hrvatske reprezentativke pobijedile su Mađarice rezultatom 3:2, a reprezentativke Velike Britanije 3:1. Time su zauzele 7. mjesto u poretku.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ljetni krnjeval i 9. Studentska Alka ove godine na Peškariji

 
Ljetni krnjeval i 9. Studentska alka, već su nekoliko godina neizostavan dio Dana Alke i Velike Gospe, a ove će se godine održati na novoj lokaciji – sinjskoj Peškariji.

Peškarija će 9. kolovoza u popodnevnim satima biti u znaku studentskih alkarskih svečanosti, a navečer će se program nastaviti uz dobru glazbu i šarene maske.

‘Pozivamo sve zainteresirane studente i one koji se tako osjećaju, da nas kontaktiraju putem Facebook stranice VADS (Viteško alkarsko društvo studenata) i uveličaju ovogodišnju studentsku alku. Vidimo se 9. kolovoza na Peškariji’, pozivaju organizatori.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Potpisan ugovor o sufinanciranju vodovodne linije u naselju Udovičići

 
Na inicijativu Općine Otok, Vodovod i odvodnja Cetinske krajine je prošle godine prijavio projekt za sufinanciranje iz mjere 7 Europskog poljoprivrednog fonda pod nazivom ‘Izgradnja vodoopskrbne mreže gornje zone naselja Udovičići’ koji je dobio svoj epilog svečanim potpisivanjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava 18. srpnja 2019. godine s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Ministarstvu poljoprivrede.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR