Nedjelja, 24.07.2016.

Znamenitosti grada Sinja i Cetinske krajine u video spotu Braće Sinković

Braća Sinković, hrvatski vrhunski sportaši, tijekom svojih priprema u gradu Sinju i na Perućkom jezeru, a uoči odlaska na Olimpijske igre u Rio de Janeiru, snimili zanimljiv promotivni video spot o znamenitostima grada Sinja i Cetinske krajine.

Turistička zajednica grada Sinja u suradnji s Viteškim alkarskim društvom u sklopu dogovorenog programa s braćom Sinković, upriličila je snimanje promotivnog videa o ljepotama našega grada i Cetinske krajine.

Braća Martin i Valent Sinković zajedno s trenerom Nikolom Bralićem dolaze na pripreme u naš grad već dvanaset godina. Ovi vrhunski sportaši prihvatili su našu ideju i rado se uključili u prezentaciju svih naših znamenitosti, od kulturno povijesne baštine, bogate tradicije do prirodnih ljepota i gastronomije.

Braća Sinković nositelji su svjetskog rekorda u dvojcu na pariće i u posljednje tri godine nepobjeđeni su na svim europskim i svjetskim natjecanjima. Martin i Valent trenutno su:

– najuspješniji veslački tandem u svijetu

– četverostruki svjetski prvaci

– osvajači olimpijske medalje

– neporaženi preko 24 mjeseca

– najveći pretendenti za osvajanje zlatne medalje na skorim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u Brazilu u kolovozu 2016. godine.

Promotivni video spot uskoro će biti objavljen na web stranici Turističke zajednice grada Sinja. Ovom prilikom se ujedno i zahvaljujemo svima na uspješnoj suradnji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR