Petak, 24.07.2015.

U nedjelju ‘Sinj Air Show’ na sportskom aerodromu

U nedjelju će se s početkom u 10 sati na sinjskom aerodromu održati ‘Sinj Air Show’. Posjetitelje očekuje niz događaja u sklopu predviđenog programa, a ovim putem sinjski AeroKlub poziva sve zainteresirane da im se pridruže.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvaranje izložbe likovne udruge ‘Signum art’

Večeras u 20 sati i 30 minuta u Brnaškoj ulici u Sinju upriličit će se otvorenje izložbe slika i skulptura likovne udruge ‘Signum art’.
Izložba će za posjetitelje biti otvorena do 17. kolovoza, svakim danom od 9,30 do 12 te poslijepodne od 18 do 21,30 sati. Na izložbi će s umjetničkim radovima biti zastupljeni Damir Jenjić, Davor Ivković, Ivica Zorica, Andrija Vučković i Duje Jurković.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Marića otkriven Gospin kipU naselju Marići u Brnazama jučer je svečano otkriven Gospin kip, rad akademskog kipara Josipa Marinovića.
Kip Gospe povodom 300. slavne pobjede nad Osmanlijama uz zagovor Čudotvorne Gospe Sinjske, koji je vrijedan šest tisuća eura, postavili su fra Mirko i fra Mladen Marić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinoć predstavljena nova knjiga fra Joze ŽupićaSinoć je u dvorani Čudotvorne Gospe Sinjske predstavljena nova knjiga fra Joze Župića, ‘Zdravo Sinju dilber cvijete’.
Pred 30-ak posjetitelja o knjizi su govorili pisac predgovora Joško Kontić i profesor Miljenko Buljac, a na kraju je nekoliko riječi rekao i sam autor te se zahvalio svima prisutnima.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR