Utorak, 24.07.2012.

Klasični koncert u Klaustru

U okviru manifestacije 'Dani Alke i Velike Gospe' u samostanskom Klaustru večeras će se održati koncert klasične glazbe. Na koncertu će nastupiti Branimir Norac i njegovi gosti. Početak je u 21 sat, a ulaz je slobodan.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

SASTANAK S POLJOPRIVREDNICIMA

U četvrtak, 26.07.2012. godine, u 16 h, u gradskoj vijećnici Grada Sinja, održati će se sastanak na temu: Mogućnost navodnjavanja u Sinjskom polju i postojeće stanje sustava za navodnjavanje.
Sastanku u organizaciji Grada Sinja biti će nazočni direktor Hrvatskih voda g. Branko Pejaković, predstavnici Splitsko-dalmatinske županije, te predstavnici gradova i općina Cetinske krajine.
Na sastanak se pozivaju svi korisnici poljoprivrednog zemljišta zainteresirani za navodnjavanje u Sinjskom polju, posebno oni koji se profesionalno bave poljoprivrednom proizvodnjom.
IZVOR: GRAD SINJ

Kronika 192

Jučer je tijekom postupanja policijskih službenika Odjela kriminaliteta droga, te policijskih službenika policijskih postaja u Sinju i na Braču, od šest osoba oduzeto ukupno 42 grama marihuane i 4.6 grama heroina.
IZVOR: PU SD

Noćas ugašen požar na Perući

Požar koji je jučer 14 sati i 7 minuta izbio na Perući ugašen je sinoć u 1 sat. Kako doznajemo, opožarena su 2 hektara trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci sinjskog DVD-a i djelatnici Šumarije, uz zračnu pomoć tri air-tractora.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kino

U sinjskom kinu danas i sutra prikazuje se animirani film 'Ledeno doba 4'. Početak prikazivanja je u 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR