Utorak, 24.07.2007.

"DANI KOMINA, PURE I BRONZINA" TIJARICA, 27. I 28. SRPNJA 2008. GODINEPETAK, 27. SRPNJA 2007. GODINE U 20, 00 SATI
SVEčANO OTVARANJE UZ MIMOHOD TRILJSKIH I SPLITSKIH MAžORETKINJA
PRVI NASTUP KUD-A "TIJARA" TIJARICA
KUD "IVAN GORAN KOVAčIć" IVANKOVO
OTVORENJE ETNO IZLOžBE MARINKA POLJAKA I FOTO IZLOžBE DRAžENA BOTE


SUBOTA, 28. SRPNJA 2007. GODINE U 18, 00 SATI
PRIPREMANJE I DEGUSTACIJA GASTRO SPECIJALITETA NAšEG KRAJA
KRUH NA KOMINU, METENJE MASLA, KUHANJE PURE, PEčENJE UšTIPAKA, JUHA OD PIVCA I DR.
NASTUP KUD-a "IVAN GORAN KOVAčIć" IZ IVANKOVA
NASTUP KUD-a "TIJARA" IZ TIJARICE
NASTUPI KUD-ova I NARODNIH PJEVAčA IZ DALMACIJE I HERCEGOVINE
IZVEDBE ERA, LINđA, DRMEšA, CETINSKOG I ALKARSKOG KOLA, SPLITSKIH PLESOVA, RERA, GANGA, OJKANJE, DIPLANJE I DR.
KONCERT - J O L E

TAKMIčARSKA GASTRO IZLOžBA "HRVATSKI GASTRONOMSKI DRAGULJ 2007."Konoba "ISPOD URE" četvrtak, 26. srpnja, u 20.30 sati.

OKO 300 RADNIKA TVORNICE KONCA "DALMATINKA NOVA" POTPISALO PUNOMOć ZA OTVARANJA STEčAJNOG POSTUPKA NAD DALMATINKOM NOVOMOko 300 radnika tvornice Dalmatinka Nova jutros je potpisalo punomoć odvjetniku Zoranu Vujanoviću kako bi ih zastupao na Trgovačkom sudu u Splitu u prijedlogu za otvaranje stečajnog postupka nad Dalmatinkom Novom zbog naplate potraživanja plaća.

Dogradonačelnik Grada Sinja Sloven Poljak, tajnica Grada Nataša Poparić, predsjednica Samostalnog sindikata Dalmatinke Nove Iva Radonja i predstavnik bivših radnika Dalmatinke Branko Matić danas će se na poziv iz Ureda predsjednika države Stipe Mesića sastati s magistrom Dubravkom Radoševićem, savjetnikom Predsjednika za gospodarstvo. Razgovarat će se o problemima radnika Dalmatinke Nove i stanju u toj tvornici.

SASTANAK GRADONAčELNIKA NIKOLE TOMAšEVIćA SA PREDSTAVNICIMA LOKALNE VLASTI, TVRTKI, UDRUGA I ZAJEDNICA SA PODRUčJA GRADA SINJA

Gradonačelnik Nikola Toamšević za sutra je sazvao zajednički sastanak predstavnika lokalne vlasti, tvrtki, udruga i zajednica sa područja grada na kojem će se razgovaratio pripremama grada za Alku i Veliku Gospu. Sastanak će se održati u Gradskoj vijećnici s početkom u 11 sati.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2007."

U okviru Dana Alke i Velike Gospe večras od 21 sat u gradskom parku će se održati JEGER PARTY i koncert grupe Hot line.

KINO DANAS

Na repertoaru sinjskog kina večeras se prikazuje znanstveno fantastični akcijski film «Transformersi». Film se prikazuje u 18,00 i u 20 sati i 45 minuta.

SPORT

U tijeku priprema naših nogometaša Junak je pobijedio Adria-chem u Kaštelima 1:0, dok naš drugi trećeligaš Hrvace sutra poslijepodne prijateljski susret igra u Omišu.

U sklopu Dana Alke i velike Gospe ovoga vikenda održati će se teniski turnir u igri parova. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na teniskim terenima teniskog kluba Alka.

Gradonačelnik Nikola Tomašević sutra u 9 sati upriličiti će primanje Tomislava žige našega sugrađanina koji je prije nekoliko dana preplivao Perućko jezero od brane HE Peruća prema izvoru.