Srijeda, 24.05.2017.

Dan otvorenih vrata UTIS-a


Povodom dana Otvorenih vrata udruga, UTIS organizira ‘Upoznavanje šire javnosti s radom UTIS-a’ – presjek događanja unutar Udruge tjelesnih invalida Sinj u posljednjih 10 godina.
Aktivnosti koje su planirane: upoznavanje šire javnosti s redovnim radom udruge, dugogodišnjim projektima i programima, humanitarnim akcijama, manifestacijama i druženjima.
Aktivnosti su predviđene za 25. svibnja 2017. u vremenskom periodu od 10 do 12 sati.
Organizatori pozivaju građane da se odazovu u što većem broju da se upoznaju s radom Udruge tjelesnih invalida Sinj i kako bi svojim idejama doprinijeli radu i razvoju Udruge.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Program Gradskog kina


U Gradskom kinu Sinj narednih nekoliko dana prikazivat će se dva filma.
Od večeras do nedjelje, 28. svibnja s početkom u 19 sati prikazivat će se romantična komedija ‘Sve, baš sve’.
Radnja filma prati život Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj netko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Maddy živi s majkom, liječnicom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Carlom. Maddy je kao mala izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njezina majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susjednu kuću useli momak Olly Bright sa svojom pomalo čudnom obitelji, Maddyina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Ollyja koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živjela izvan svoje sigurne kuće.
IZVOR: WWW.FERATA.HR