Utorak, 24.05.2016.

Nastavljena gradnja sportske dvorane

Nastavljeni su radovi na izgradnji sinjske Gradske sportske dvorane.

Podsjećamo, zbog kašnjenja radova Grad Sinj je krajem veljače raskinuo ugovor o izgradnji dvorane s izvođačima radova ‘Poljud vile’ Split i ‘Cetinom’ Sinj. Potom je sredinom ožujka objavio Otvoreni poziv za dovršetak ovog objekta, na kojem je za novog izvođača radova izabrana tvrtka ‘Inero d.o.o.’ iz Splita.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nastavlja se promocija Sinjske alke u SAD-u

Nakon izvrsno primljene izložbe u New Yorku, predstavljanje Sinjske alke u Sjedinjenim američkim državama se nastavlja.

Kako nas je izvijestio tajnik Viteškog alkarskog društva dr. Ivan Nasić, u suradnji s Josipom Parom, veleposlanikom Republike Hrvatske u Washingtonu, Viteško alkarsko društvo Sinj organizira predstavljanje Sinjske alke, izložbom pod naslovom ‘300 godina Sinjske alke’.

Svečano otvaranje upriličit će se u srijedu, 25. svibnja u 18,30 sati u prostoru hrvatskoga veleposlanstva u Washingtonu, a izložba će biti otvorena do 17. lipnja 2016.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počele prijave za ‘Gradski izazov’

Klub avanturističkih sportova ‘Cetina Adventure’ osim pustolovne utrke organizira i Gradski izazov ‘Cetina adventure’ na kojem sudjeluju i cijele obitelji.

Izazov je osmišljen na način da uz pomoć karte i uputa sudionici trebaju pronaći zadane točke po gradu Sinju. Gradski izazov Cetina Adventure namijenjen je svima, nema premladih, nema prestarih, a ni predebelih ni mršavih. Gradski izazov se može otrčati za 30 minuta, a može se i prohodati obiteljski s djecom, u ograničenom vremenu od 2 sata. Jednostavno, svi ste pozvani da se zabavite i upoznate Sinj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR