Subota, 24.05.2014.

Koncert učenika OGŠ Jakova Gotovca u Splitu

U okviru ciklusa predstavljanja glazbenih škola Splitsko-dalmatinske županije pod nazivom ‘Umjetnost bez granica’ sutra će u Splitu koncert održati učenici Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca Sinj.

Koncert će se održati u Galeriji Meštrović, Šetalište I. Meštrovića 46, s početkom u 11 sati. OGŠ Jakova Gotovca pripremila je program od 17 točaka.

Organizatori su Glazbena škola Josipa Hatzea Split i Prokultura – Opservatorij kulturnih politika Split, suorganizator Muzeji Ivana Meštrovića, medijski promotor HRT, a pokrovitelj Ured državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nastavlja se završnica malonogometnog prvenstva Sinja

Drugi vikend u nizu sinjsko malonogometno prvenstvo nudi dvoboje četvrtfinala doigravanja na naslov prvaka, a na rasporedu su dvoboji tri para…
Momčad Brnaza je iskoristila svoju prvu meč loptu protiv Dicma i tako se plasirala se u polufinale, dok će se drugi polufinalisti tražiti u dvobojima koji slijede.

Raspored, 25. svibnja (četvrtfinale):
15:00 h: Torcida Otok (2)– Auto Labinko (1)
16:00 h: MNK DALMACIJA (1) – Azra 1986 (2)
17:00 h: Buljan Kamen (1) – MNK Satrić (2)
*Napomena: U zagradama je broj pobjeda koje momčadi još moraju ostvariti da bi se našle u narednoj rundi natjecanja, odnosno u polufinalu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Derbi Cetinske krajine: Junak i Hrvace u bitci za prestiž

Trećeligaško prvenstvo stiglo je do svoje pretposljednje dionice u kojoj će posebno zanimljivo biti na Gradskom stadionu u Sinju gdje će snage odmjeriti Junak i Hrvace…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR