Subota, 24.05.2008.

IZVJEšTAJNA SKUPšTINA HRVATSKOG SAVEZA DIJABETIčKIH UDRUGA

Danas se u Sinju održava izvještajna skupština Hrvatskog saveza dijebetičkih udruga koja okuplja 44 udruge iz cijele Hrvatske. Na skupštini sudjeluje oko 50 članova udruge iz cijele Hrvatske, a trenutno se usvajaju godišnja izvješća udruga.

SPORT

Sutra se igraju susreti 26. kola 4. HNL Jug.S početkom u 17 sati igraju Osk-Croatia Zmijavci i u Grudi Slaven i Glavice.
U natjecanju županijske lige sutra u 17,30 sati sastaju se nogometaši Hvara i Tekstilaca.

Nastavlja se doigravanje sinjskog malonogometnog natjecanja. U natjecanju za ostanak igraju sutra Opća opasnost i MNK Cetina.
U 20 sati igraju za prvaka Best Ozzy Blaškan-CB Roda, a u 21 sat sastaju se Brnaze Extrametal i Suhač Comerc.

U natjecanju 2. Hrvatske boćarske lige danas na pagu igraju Pag i Trilj.

U 3. boćarskoj ligi Otok gostuje u nedjelju gostuje kod boćara Berinovca, a turjačka Pržina igra u Zemuniku protiv Bulina.
U prvoj županijskoj ligi vodeća ekipa Sinja je slobodna. U 2. županijskoj ligi sastaju se u nedjelju Bitelić i Hrvatski dragovoljac, a Potravlje u Splitu igra protiv Marjana.

U četvrtak je u Kozarevcu-Kloštar podravski održano natjecanje Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrosu. Ivan Kundid član MK Cetina iz Graba u najjačoj open klasi do 500 kubika osvojio je 6. mjesto, a Petar Kundid u klasi 85 seniori osvojio je 7. mjesto.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 18 i u 20 sati i 30 minuta igra američki akcijsko - avanturistički film "Iron man". Film govori o milijunašu zavodniku koji upada u krizu srednjih godina i konstruira oklop koji ga pretvara u superheroja.

KRONIKA 92

PP SINJ, 23.05.2008.g., kriminalističkom obradom nad četrdesetčetverogodišnjakom je utvrđeno da je navedenog dana, oko 08,55 sati, u Sinju, u hodniku suda, fizički napao pedesetdvogodišnjeg odvjetnika. Protiv četrdesetčetverogodišnjaka je podnesena PP iz čl.13. ZPPJRM, kao i KP-a iz čl.331./Nasilničko ponašanje/ KZ-a.
IZVOR: PU SD