Srijeda, 24.04.2019.

Uspješni učenici OŠ Ivana Lovrića

 
Profesorica hrvatskog jezika Vesna Samardžić danas nam je poslala tekst u kojem piše o uspjesima učenika Osnovne škole Ivana Lovrića. Tekst donosimo u cijelosti.
U školskoj godini 2018./2019. učenici Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju sudjelovali su na različitim natjecanjima u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje.
Preko 250 učenika sudjelovalo je na natjecanjima iz raznih predmeta, a mnogi od njih su sudjelovali i na županijskim razinama natjecanja.
Među svim tim učenicima posebno se izdvojilo četvero učenika: Barbara Poljak, Lana Filipović-Grčić, Matej Cvitković i Antea Kanaet. Spomenuti su učenici sudjelovali na državnim natjecanjima u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i postigli zapažene rezultate.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U kinu ‘Prokletstvo tugujuće žene’ i ‘Osvetnici’

 
U Gradskom kinu danas igraju filmovi’ The curse of La Llorona’ (Prokletstvo tugujuće žene) i ‘Osvetnici: završnica’
Horor ‘Proklestvo tugujuće žene’ govori o ženi koja je za vrijeme svog života, utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća…a metode sve više zastrašujuće. Film se prikazuje još danas u 18:30 minuta.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR