Četvrtak, 24.04.2014.

Okrugli stol o radu i nezaposlenosti

U sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa, u organizaciji Hrvatske udruge Benedikt, u srijedu 23. travnja 2014., s početkom u 19.30 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Zrinsko-frankopanska 19, održat će se okrugli stol na temu „Rad i nezaposlenost“. Na okruglom stolu gostuju Jasminka Lemo, predsjednica Udruge nezaposlenih Splitsko-dalmatinske županije, mr. sc. Renato Jerončić, predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Split i Đina Perkov, jedna od inicijatora projekta ekonomije zajedništva.
Istoga dana, u sklopu VIDIK festa, s početkom u 17.15 sati u kinu Karaman prikazat će se animirani film „Velika riba – sloboda ili sistem“ i dokumentarni film „Novac kao dug“ redatelja Paula Grignona.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

U kino stiže ‘Čudesni Spider-Man 2′

U sinjsko gradsko kino danas stiže avanturistički spektakl ‘Čudesni Spider-Man 2′. Film će se prikazivati do nedjelje u 20 sati i 15 minuta.
Dodajmo kako se na repertoar sinjskog kina danas vratio animirani film Frozen – Snježno kraljevstvo, koji će se prikazivati u 18 sati i 30 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR