Srijeda, 24.04.2013.

Alkar gost na "sinjskim" Gripama

Alkar je bez pobjede na kontu zaključio prvu polovicu natjecanja u okviru Lige za prvaka, no već u srijedu očekuje ga gostovanje u Splitu, što igrači vide kao priliku da se pomaknu s nule. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Neće biti zatvaranja D220

Dana 16. travnja 2013. godine uputili smo obavijest da će se zbog asfalterskih radova u sklopu rekonstrukcije državne ceste D220, dionica od skretanja za Tijaricu do GP kamensko, uključujući i sam Granični prijelaz Kamensko, biti zatvorena za sav promet, u terminu od 4,00 sata 28. travnja 2013. g. U navedenom terminu NEĆE biti zatvaranja ceste D220 za prometovanje.Naime, predmetni asfalterski radovi će se obavljati uz uobičajenu gradilišnu regulaciju prometa (koja je na snazi na predmetnom gradilištu), odnosno naizmjeničnim propuštanjem vozila uz pomoć fizičke i tehničke (semaforima) regulacije prometa.

Regulacija prometa će se obilježiti postavom privremene prometne signalizacije. Sudionike u prometu molimo za strpljenje i razumijevanje, te poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije.

Izvor: Hrvatske ceste d.o.o., Ispostava Split