Utorak, 24.04.2012.

Prezentacija u Gradskoj vijećnici

U Gradskoj vijećnici Grada Sinja sutra će se održati prezentacija Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja – Uvjeti i način korištenja sredstava za provođenje mjera u 2012. godini koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje. Prezentacija će početi u 9 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počeli javni radovi u HrvacamaNa području Općine Hrvace danas su počeli javni radovi. U radni odnos na 3 mjeseca primljeno je 50-ak nezaposlenih osoba s područja Općine Hrvace koji su u evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje duže od godinu dana. Osobe uključene u javne radove bit će raspoređeni na poslovima održavanja komunalne infrastrukture i pomoći u kući starijim i nemoćnim osobama, a sredstva za financiranje osigurali su Zavod za zapošljavanje i Općina Hrvace
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Donacija Centru 'Fra Ante Sekelez'

Centar za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelez' u Vrlici danas u 15 sati posjetit će predstavnici Sportske sekcije liječnici tenisači, splitske podružnice Hrvatskog liječničkog zbora. Prilikom posjete liječnici će vodstvu centra predati ček u vrijednosti 20 tisuća kuna koje su prikupili na brojnim turnirima humanitarnog karaktera. Donirani novac bit će namijenjen za kupnju specijalnog vozila prilagođenog invalidima korisnicima Centra.
IZVOR: WWW.FERATA.HR