Utorak, 24.03.2015.

Javna tribina ‘Što nakon legalizacije?’

Uz potporu grada Sinja, sutra u 18 sati u prostorijama Gradske vijećnice u Sinju održat će se javna tribina ‘Što nakon legalizacije?’.
Glavne teme tribine su postupci koji su se provodili za vrijeme Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim objektima i postupak nakon dobivanja Rješenja o izvedenom stanju (legalizaciji).
Na tribini će sudjelovati stručnjaci iz područja prava, geodezije i građevine, a pozvani su svi zainteresirani koji se žele informirati o svojim pravima i obvezama u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa svoje nekretnine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj i dalje bez predsjednika Gradskog vijeća

U sinjskoj Gradskoj vijećnici jučer je održan prvi dio 16. sjednice Gradskog vijeća Grada Sinja. Naime, zbog prenatrpanog dnevnog reda, sjednica koja je počela poslijepodne u 17 sati i 17 minuta prekinuta je noćas u 1 sat i 20 minuta te će se nastaviti u ponedjeljak, 30. ožujka.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježena 25. obljetnica od velikog skupa HDZ-a u SinjuSinjski HDZ danas je polaganjem vijenca i paljenjem svijeće ispred biste dr. Franje Tuđmana u Sinju, obilježio 25. obljetnicu velikog skupa na kojemu je dr. Franjo Tuđman 24. ožujka 1990., pred više od 30 tisuća ljudi, održao jedan od svojih povijesnih govora.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR