Nedjelja, 24.02.2019.

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ
Prodaje se kuća u bloku u Glavicama neposredno uz državnu cestu D-219. Kuća ima površinu 124 m2 tlocrtno, prizemlje i kat. Ima prilaz s autom sa državne ceste D-219 te je pogodna za poslovnu i za stambenu namjenu. Kuća je udaljena od centra Sinja oko 1,7 km, a od Gradskog stadiona 600 m. Kuća ima centralno grijanje te je klimatizirana.
Opširnije...

Humanitarna utakmica za Mihajla Manovića, poraz Alkara i pobjeda ljudskosti!


Humanitarna utakmica za Mihajla Manovića u kojoj su snage odmjerili Alkar i Student iz Mostara, rezultirala je s ukupno prikupljenih 6570 kuna…
Uprava KK Alkar je u kratkom roku organizirala susret sa Studentom, sve kako bi pomogla nekadašnjem igraču Splita Mihajlu Manoviću, ocu pokojnog Jovana Manovića, igrača koji je igrajući za Alkara nepovratno kupio sinjske navijače.
Na tribinama se skupilo oko 200-tinjak gledatelja koji su na ulazu u dvoranu donirali 5570 kuna, dok je dodatnih 1000 kuna dodao Zvonimir Režić koji je na aukciji kupio loptu s kojom se igralo već davne 2003. godine u utakmici protiv Zaboka koja je Alkar odvela u prvoligaško društvo. Loptu je za tu svrhu darovao Ivica Križanac.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR